Monday, August 29, 2011

Its Hari Raya :D





Hey there stalker . assalamualaikum :) Okay sumpah lama gila tak update blog ni weh . Hee sorry . Malas gila nak update , lagipun macam takda benda best nak update kan . Hmm . So , today gonna be the last day kita puasa kan kan kan ? Esok raya . Like seriously tak sabar . Soooooooooo excited dohh . Ngehngeh . Lagipun tahun ni macam kejap gila rasanya puasa -,- trylah cakap tak , aku lempang kau menyesal nanti . Tak boleh raya . Hehhe . So guys siapa yang rasa puasa korang 'macam tak penuh' tu sila ganti kay . Okay taksabar weh nak kumpul duit raya banyak-banyak . Well kite kan kecik lagi , no wonder lah . Kesian korang-korang yang dah besar kan . Dah besar mna dapat duit raya . Lainlah kalau korang yang tak tau malu pergi mintak -,- Macam lah aku tak tau . Korang ni  bukan tau malu sangat pun . Harap badan besar , otak takda . Hihi sorry gurau kay , aku tau korang ada otak tapi kecik kan ? haaa agak dah . Hee watlek je broo . Hihi so ielda ismail ni dah habis shopping dah , even benda(VANS) yang dia nak takda kira dah habis lah tu sebab dah give up nak cari . Baju casual pun tahun ni kite tak beli sebab baju kurung dah banyak . 5 okay please be envy with me . Padahal sikit je 5 tu bandingkan dengan korang kan . Siapa yang lagi banyak tu takyah jealous lah . Tahun ni kite sederhana je kay takyah lebih-lebih . And and before terlupa , i wanna wish you all Selamat Hari Raya Aidilfitri and Maaf Zahir dan Batin . Aku nak mintak maaf kat korang if ada buat salah kat korang , sakitkan hati korang , buat korang bengang dengan aku , maki korang ke kan and sewaktu dengannya lah , aku mintak maaf sangat sangat . Harap korang maafkan aku .' Zahir and Batin ' okay ? Hope you guys enjoy hari raya ni kay . To all yang wish hari raya dekat fb ke , text ke thanks and happy Eid Mubarak too . Aku dah maafkan kesalahan korang dekat aku dah . Memang aku tau korangg selalu buat salah dengan aku . Aku tak nafikan . hmm -,- Hahaha joke joke . Tapi benda betul kan ? Trylah cakap tak lagi , aku lempang kau buat kali kedua kang herot muka nak raya ni eh . Kay lah thats all . Thanks fr reading . Love, Ielda .

No comments:

Post a Comment